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CLARIFICATION no. 1 

 

No Question Answer 

1 In the document named as “b8o3 

Contract Notice” is displayed in 

section 17.3 “Technical Capacity of 

tendered” (p.3) that the period for 

the 15 references to be included in 

Envelope A should be from the last 

five years preceding the submission 

deadline. However, in the document 

named as “b8o7 Service Tender 

Submission Form” in section 6 

“Experience” (p.5) is stated that the 

references to be presented should not 

be older than 3 years. Could you 

please let us know which 

information should be assumed for 

the references? 

 

Please note that reference period which will be 

considered for the technical capacity of the tenderer 

will be in line with the section 17 point 3) of the 

Contract notice.  

2 For the documents supporting each 

of the references, are you requiring 

the presentation of Certificates at the 

tender stage or would it be requested 

in case of selection? 

 

Please note that technical offer should be provided in 

accordance with the Section 4.1 of the Instruction to 

tenderers (ITT).  

 

In line with the Section 4.1 point (6), documentary 

evidence of the financial and economic capacity and 

of the technical and professional capacity according to 

the selection criteria specified in contract notice 

should be provided as part of the technical offer.  

 

   

 


